Papandreu seo na dve fotelje

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 08.Okt.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papandreu seo na dve fotelje

ATINA - Novi premijer Grčke Jorgos Papandreu, lider socijalističkog PASOK, koji je u nedelju ubedljivo pobedio na prevremenim parlamentarnim izborima, juče je objavio sastav kabineta u kojem će biti 14 ministara (umesto dosadašnjih 16) čiji su resori, delimično „prepakovani“. Da bi „što direktnije učestvovao u izvršavanju postavljenih zadataka“ Papandreu je odlučio da uz premijersku vrši i funkciju šefa diplomatije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Putin čestitao

- Vas poznaju kao doslednog pristalicu razvoja prijateljskih odnosa između naših zemalja. Očekujem aktivan zajednički rad sa vladom kojoj ste na čelu na koloseku jačanja strateškog partnerstva Rusije i Grčke- naveo je u telegramu čestitki Putin.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.