Panatinaikos dobio OAKA Arenu – sledećih 49 godina

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 12:44

Panatinaikos dobio OAKA Arenu – sledećih 49 godina

Košarkaši klub Panatinaikos postigao je dogovor sa Vladom Grčke i dobiće dugoročnu licencu za korišćenje OAKA arene, prenosi Basketnews.

Atinski zeleni će u narednih 49 godina biti domaćini u atinskoj hali, koju su do sada pored njih koristili AEK, Marusi i reprezentacija Grčke.

Panatinaikos je trenutno na 15. mestu na tabeli Evorlige sa skorom 11-21. U narednom kolu najelitnijeg evropskog košarkaškog takmičenja atinski tim gostuje ekipi Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Specifičnosti poslednjeg dogovora ostaju nepoznate. Kada je u februaru postignut usmeni dogovor, Panatinaikos je trebalo da dobije OAKA narednih 49 godina i da će dobiti punu kontrolu nad kompleksom.

Klub trenutno iznajmljuje prostoriju za sve svoje utakmice. Prvobitni dogovor između kluba i vlade bio je da klub dobije 70% komercijalne upotrebe i opštih prihoda i 100% ulaznica. Povrh toga, Panatinaikos bi uštedeo novac od kirije, koja je bila između 500.000 i milion evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PANATANAIKOS I OAKA ARENA ZAJEDNO JOŠ 49 GODINA: Grčki velikan sklopio veliki dogovor sa Vladom Grčke!

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2023

Verovatno jedina dobra stvar koju je grčki klub uradio ove sezone Košarkaški klub Panatanaikos sklopio je načelni dogovor sa Vladom Grčke prema kom će dobiti dugoročnu licencu za korišćenje OAKA Arene, tačnije na narednih 49 godina, saznaje „Basket news„. Osim njih, ovu dvoranu su koristili...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.