Izvor: Blic, 10.Sep.2023, 21:24

"PUT SMRTI" Ovako se naziva deonica gde se auto zakucao u srpski autobus pun turista: Nije nadograđen 50 godina, a jedan deo je NAJOPASNIJI!

Saobraćajna nesreća kod Soluna u kojoj je stradalo četiri osobe, a povređeno je čak 53, proizvod je nebrige nadležnih organa od kojih treba tražiti odgovornost, pišu grčki mediji. Kako kažu, ova deonica se naziva "put smrti", koji od 1970. godine nije nadograđen!
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PLAĆATE PUTARINU DA POGINETE" Rizična deonica gde se auto zakucao u srpski autobus od ranije je poznat kao PUT SMRTI a jedan njegov deo je NAJOPASNIJI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023

Još jedan detalj tragedije koja je potresla Srbiju, Grčku i region...Saobraćajna nesreća kod Soluna u kojoj je stradalo četiri osobe, a povređeno je čak 53, proizvod je nebrige nadležnih organa od kojih treba tražiti odgovornost, pišu grčki mediji. Kako kažu, ova deonica se naziva "put smrti",...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.