Izvor: Luftika.rs, 15.Jun.2020, 23:15

PREOKRET: Grčka otvorila granicu sa Bugarskom, srpski turisti kreću ka letovalištima

Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije između Bugarske i Grčke.
Milan Vukosavljević naš konzul u Atini je uspeo da izdejstvuje da se granični prelaz Promahonas, odnosno Kulata otvori za naše turiste koji čekaju ceo dan.
Kako „Novosti“ saznaju naši turisti polako prelaze granični prelaz i kreću se ka letovalištima.
Kako smo saznali Vlada Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bi trebalo sutra u toku dana da dobije papir koji bi garantovao svim Srbima da prelaze granicu između Bugarske i Grčke.
Grčka priprema nove mere: Evo kako će izgledati odlazak na plažu

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novosti" saznaju: Grčka otvorila granice sa Bugarskom

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2020

Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije Vlada Grčke donela je odluku kasno večeras da dozvoli prelazak granice za državljane Srbije između Bugarske i Grčke. Dakle za naše turiste koji su čekali ceo dan otvoren je granični...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.