PARA IMA, ALI SAMO ZA LETOVANJE

Izvor: Kurir, 07.Mar.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARA IMA, ALI "SAMO" ZA LETOVANJE

BEOGRAD - Srbi imaju para, ali samo za letovanje?! Za ne verovati, većina srpskih turističkih agencija rasprodala je svoje aranžmane za letnju sezonu! Ako ste poslednjih dana odlučili da iskoristite blagodeti predsezone na Egejskom moru, zakasnili ste. Sneg se još nije ni otopio, a ne samo da mesta u grčkim letovalištima više nema, već su i cene više nego za isti period prošle godine.

BEOGRAD - Srbi imaju para, ali samo za letovanje?!

Za ne verovati, većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << srpskih turističkih agencija rasprodala je svoje aranžmane za letnju sezonu! Ako ste poslednjih dana odlučili da iskoristite blagodeti predsezone na Egejskom moru, zakasnili ste. Sneg se još nije ni otopio, a ne samo da mesta u grčkim letovalištima više nema, već su i cene više nego za isti period prošle godine.

- S obzirom na dešavanja na afričkom kontinentu, ljudi koji su želeli da idu u Egipat i Tunis preusmerili su svoja interesovanja na Grčku. Što i nije tako loše, jer za isti novac letuju sigurnije. Naravno, pod uslovom da i ove godine Grci usred sezone ne krenu s masovnim štrajkovima - objašnjeno nam je u jednoj od agencija.

U nekoliko agencija bilo je termina, ali samo ukoliko se putuje autobusom.

- Žao mi je. Termine za sopstveni prevoz više ne prodajemo, ali ukoliko idete autobusom, tu još imamo slobodnih aranžmana - bio je odgovor jedne od turističkih agencija specijalizovanih za Leptokariju.

I ostali pokušaji da početkom marta rezervišemo letovanje u Grčkoj, ostali su bezuspešni. Cene, u proseku, više za 30 odsto nego prošle godine, mesta, ni za lek.

(A. M.)

Cene apartmana    jun 2010.     jun 2011.

Paralija    240 evra    260 evra plus 6.000 dinara

Olimpik bič    220 evra    240 evra plus 6.000 dinara  

Leptokarija    190 evra    240 plus 6.000 dinara

Nei Pori    200 evra    230 plus 6.000 dinara

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.