PAOK zbog divljanja navijača ostaje bez titule?

Izvor: B92, 05.Mar.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAOK zbog divljanja navijača ostaje bez titule?

Sportski sud u Grčkoj kaznio je Fudbalski klub PAOK oduzimanjem tri boda zbog divljanja navijača na utakmici protiv Olimpijakosa.

Takođe klub iz Atine će u naredne dve utakmice na svom stadionu morati da igra bez prisustva navijača.

Derbi između PAOK i Olimpijakosa 25. februara otkazan je nakon što je trener crveno-belih Oskar Garsija pogođen rolnom fiskalnih računa u glavu, a utakmica na stadionu Tumba registrovana je rezultatom 0:3.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Kazna još uvek nije stupila na snagu, pošto PAO ima pravo na žalbu.

Ukoliko kazna bude pravosnažna, PAOK će narednu utakmicu protiv lidera prvenstva Grčke AEK-a morati da igra pred praznim tribinama.

PAOK na titulu u prvenstvu Grčke čeka od 1985. godine.

AEK je lider grčke Super lige sa 54 boda, dok će Olimpijakos nakon što kazna stupi na snagu biti drugi sa 50, a PAOK "pada" na treće sa 49.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Fudbal,   Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Katastrofa - PAOK ostao bez bodova i šansi za titulu!

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2018

Pre samo nedelju dana PAOK je bio na kursu koji vodi ka šampionskoj tituli ali se nakon kazne Sportskog suda u Grčkoj suočava sa katastrofom...Kao kula od karata srušile su se nade navijača PAOK-a da će se u Solunu ove godine slaviti titula posle više od trideset godina, ali se mora reći da su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.