PAOK SE OZBILJNO POJAČAVA: Živković dobija društvo iz Čelsija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:07

PAOK SE OZBILJNO POJAČAVA: Živković dobija društvo iz Čelsija (FOTO)

Prvenstvo Grčke bi ipak trebalo da mu posluži kao idealna sredina da vaskrsne karijeru.

Svojevremeno je bio hit Evrope, Čelsi ga je iskopao u Augzburgu i za njegove usluge platio čak 26.000.000 evra. Pet godina kasnije Baba Rahman ide u PAOK, kao jedan od najvećih promašaja "plavaca".

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti

Reprezentativac Gane će u Grčkoj zameniti Dimitrisa Janulisa, desnog beka koji je ovog januara otišao u Norič.

Pitanje je samo koliko će uspeti, jer ove sezone je odigrao skromnih 229 za U23 tim Čelsija, prethodnu godinu je zbog teške povrede kolena propustio maltene kompletnu i veliko je pitanje u kakvom je fizičkom stanju.

Baba Rahman se nada da će boravak na Tumbi iskoristiti kao i srpski fudbaler Andrija Živković koji se preporodio u Solunu.

Chelsea full-back Baba Rahman set for six-month PAOK loan move https://t.co/RyqS3NgaOn pic.twitter.com/bWdxNVid2q

— Goal South Africa (@GoalcomSA) January 26, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.