Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 22:30

PAO i AEK nastavljaju „mrtvu“ trku!

Grčka će ove godine dobiti novog šampiona u fudbalu, „večiti“ prvak Olimpijakos je posustao, titula će ostati u Atini, a pitanje je hoće li biti obojena u žuto-crno ili zeleno?
U tamošnjoj Superligi večeras su odigrani mečevi 32. kola u plej-ofu, a situacija na tabeli se četiri kola pre kraja nije promenila, pošto AEK i Panatinaikos dele prvo mesto sa po 75 bodova. AEK je prvi na trenutnoj tabeli zbog značajno bolje gol-razlike, ali je u realnoj tabeli prvi PAO, jer ima bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << međusobni skor.
AEK je na svom stadionu pobedio PAOK sa 4:0, golovima Cubera, Mukudija, Garsije i Fernandeza, a naš Mijat Gaćinović odigrao je poslednjih 20 minuta za pobednički tim. Andrija Živković je svih 90 minuta bio na terenu u dresu PAOK-a.
Panatinaikos, srpskog trenera Ivana Jovanovića, pobedio je Volos u gostima sa 2:0, strelci su bili Joanidis i Šporar.
U nedelju se u 33. kolu igra svojevrsno finale sezone između Panatinaikosa i AEK-a, a ukoliko neko pobedi biće jako blizu titule.
U meču koji je večeras privukao najmanje pažnje, Aris je u Solunu savladao Olimpijakos sa 2:1. Palma i Dabo dali su golove za domaće, a pogodak za goste delo je Bakambua.
Olimpij

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.