PALMA U PARALIJI

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA U PARALIJI

BEOGRAD - Samo da proverim da l’ je voda ladna! Lidera JS i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu fotoreporter Kurira snimio je prošlog četvrtka u poznatom grčkom letovalištu Paralija.

BEOGRAD - Samo da proverim da l’ je voda ladna!

Lidera JS i gradonačelnika Jagodine Dragana Markovića Palmu fotoreporter Kurira snimio je prošlog četvrtka u poznatom grčkom letovalištu Paralija. Palma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je pod palmama boravio četiri dana, a društvo su mu pravili supruga i dva prijatelja. Kako u izjavi za Kurir tvrdi, svratio je samo da ispita situaciju.

- Bio sam da pogledam smeštaj, jer bi uskoro 900 jagodinskih srednjoškolaca trebalo da poseti ovo letovalište. Nije ništa novo što ste uspeli da me slikate. Pa, ne krijem se ja! Nisam kao neki koji idu u Bodrum i neka slična letovališta ili koji vam kažu: „Neću ići nigde, sedeću kod kuće“. Taj koji to kaže sigurno ne govori istinu, nego ide tajno, avionom - poručuje Palma, a na pitanje zašto je, ako se ne krije, prekrio kartonom tablice svog džipa, kaže:

- Ne znam da je na mojim tablicama bio karton. Možda je to bilo na šoferšajbni, zbog sunca. Nije mi auto bio parkiran blizu hotela gde sam odseo. Možda je to neko drugi uradio - pravdao se gradonačelnik Jagodine.

Ekipa Kurira

Jeftinije nego u Budvi

Marković tvrdi da nije izabrao Grčku u nameri da im pomogne zbog ekonomske krize, već zato što smatra da je tamo bolje nego u Crnoj Gori.

- Bolji su putevi, ako već idete autom, nego do Crne Gore, a i jeftinije je. U Paraliji smo ručali za manje para nego u Budvi. Drago mi je što u Grčkoj ima dosta ljudi iz Srbije, od Subotice do Preševa. Volim da sam u gužvi! Tamo gde je narod, volim i ja da budem, a ne da se krijem.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.