Olimpijakos na rekordnih plus 69!

Izvor: MVP.rs, 08.Nov.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos na rekordnih plus 69!

Neverovatan meč u ligi Grčke.

Nastavljeno je peto kolo grčke Esake lige, a jedini meč u nedelju je odigran u Pireju, gde je Olimpijakos dočekao, ali i demolirao Lavriju. Konačan rezultat je bio 108:39!

Koliko je domintantan bio šampion Grčke, pokazuje podatak da je dvocifreni indeks uspešnosti imalo čak 10 od 12 igrača crveno-belih. Nažalost, srpski reprezentativac, Nikola Milutinov, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << nije bio jedan od njih. Takođe, igrač koji je imao najveću valorizaciju u poraženom timu je bio Brendon Jang (4), a postigao je pet poena, uz tri skoka i šest iznuđenih faulova.

Razlika od 69 poena je i najubedljivija u istoriji Olimpijakosa, dok je Vasilis Spanulis upisao 4.500 poena u ligi Grčke, pa je sada na četvrtoj poziciji večne liste strelaca.

Upravo je Spanulis bio najbolji kod pobednika sa 19 poena (3/3 za dva, 3/4 za tri, 4/4 sa penala). Odličan je bio i Daniel Heket sa 10 poena, šest uhvaćenih lopti i osam asistencija. Milutinov je meč završio sa po dva poena, dodavanja i blokade, a imao je i tri skoka.

Poslednji meč petog kola Esake lige između Panatinaikosa i Apolona će se odigrati u ponedeljak.

(foto: Olympiacos B.C. / Facebook)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.