Olimpijakos juče osvojio titulu, ali bi za zelenim stolom mogao da je izgubi?

Izvor: Sportske.net, 24.Apr.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olimpijakos juče osvojio titulu, ali bi za "zelenim stolom" mogao da je izgubi?

Fudbalski klub Olimpijakos je sinoćnjim trijfimfom nad Đaninom obezbedio šest poena viška od prvog pratioca PAOK-a.

Ekipa iz Pireja sinoć je proslavila sedmu uzastopnu titulu prvaka Grčke, savladali su ekipu Đanine sa ubedljivih 5:0 i tako pobegli PAOK-u na šest bodova kolo pre kraja.

Ipak, titula bi mogla da bude dovedena u pitanje, kako bi Olimpijakos mogao da izgubi šest bodova, zbog incidenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u meču sa Platanijasom početkom meseca.

Naime, nepoznate osobe su provalile u prostorije kluba i ukrale snimke sa utakmica polufinala Kupa protiv AEK-a i pomenutog susreta sa Platanijasom u Super ligi.

Nakon oba duela došlo je do incidenata, na gradskom derbiju u Kupu izbili su neredi na stadionu i oko njega, dok je u meču u okviru šampionata došlo do još težeg incidenta. U čitav haos tada su bili uključeni i čelnici Olimpijakosa, dok su navijači kluba napali fudbalere gostiju i fizički nasrnuli na sudije.

Prema navodima medija u Grčkoj, zbog gore navedenog Olimpijakosu preti oduzimanje šest bodova, kolika je razlika u odnosu na drugoplasirani PAOK.

Ukoliko do toga dođe Olimpijakos će titulu morati da overava u posledjem kolu protiv Panetolikosa, kako će sa PAOK-om biti poravnati na tabeli grčkog šampionata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE BILO ZA ŠEST INFARKTA Sedam godina od epske trojke Kecmana i pobede Partizana u Zagrebu VIDEO

Izvor: Kurir, 25.Apr.2017, 09:01

...U jednoj od najneverovatnijih košarkaških utakmica u istoriji ovog sporta, Partizan je osvojio titulu prvaka regionalne lige u Zagrebu pobedom nad Cibonom 75:74..Poene odluke postigao je Dušan Kecman, koji je ubacio trojku sa svoje polovine u trenutku kada je na semaforu stajalo 06 sekundi do kraja..Bila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.