Ognjen Amidžić POVREĐEN U PUCNJAVI u grčkom klubu! (FOTO)

Izvor: Press, 11.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen Amidžić POVREĐEN U PUCNJAVI u grčkom klubu! (FOTO)

Šokirao je pratioce na društvenim mrežama.
Foto: Instagram
Kao i mnoge njegove kolege, i Ognjen Amidžić odlučio je da otputuje u Grčku kako bi pobegao od vrućina u srpskoj prestonici, a tamo mu se dogodila mala nezgoda.
Poznato je da voditelj često fotografiše svoja stopala i objavljuje ih na društvenoj mreži Instagram, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je učinio i ovoga puta, a uz to pokazao je i ranu na palcu.
Iako je u pitanju samo mala ogrebotina, Ognjen se našalio na svoj dobro poznati način i napisao da je povređen u pucnjavi.
- Povređen u sinoćnoj pucnjavi u grčkom klubu - napisao je Amidžić i nasmejao svoje fanove koji su navili na njegov smisao za humor.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.