Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 10:29

ODREĐEN GRANIČNI PRELAZ PREKO KOG ĆEMO U GRČKU: Dve stvari su ključne, za jednu odsad prijava preko agencija!

Od sredine aprila u Grčku preko Bugarske, sa potvrdom o vakcinaciji ili antigenskim testom

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći, pod određenim uslovima, da putuju u Grčku od 14. maja, preko Severne Makedonije, ali da će i ranije - sredinom aprila, u tu zemlju moći da uđu iz Bugarske, uz potvrdu o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinaciji ili sa antigenskim testom.

Matić je rekla da se radi na tome da oni koji putuju na more, mogu preko turističkih agencija da se prijave i za vakcinaciju.

Naši građani će po svemu sudeći moći da putuju i u Hrvatsku i Tursku.

Kada je u pitanju takozvani vakcina-turizam u Srbiji zbog velikog broja stranaca koji dolaze u našu zemlju, Matić se nada da će ti ljudi dodatno motivisati domaće stanovništvo da se vakcinišu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijave za vakcinu i preko turističkih agencija: "Radi se na tome"

Izvor: B92, 11.Apr.2021

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić izjavila je danas da će građani Srbije moći da putuju u Grčku od 14. maja pod određenim uslovima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.