ODLUČIO JE DA OSTANE U GRČKOJ: Hečer iz PAOK-a pravo u Peristeri (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČIO JE DA OSTANE U GRČKOJ: Hečer iz PAOK-a pravo u Peristeri (FOTO)

Iskusni Amerikanac imao solidnu sezonu u Solunu.

Nekadašnji plejmejker Partizana Vilijam Hečera od naredne sezone igraće za grčki Peristeri, prenosi ''Eurohoops''. Iskusni Amerikanac potpisao je jednogodišnji ugovor, a nastaviće sa igranjem u Grčkoj pošto je prošlu sezonu proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u PAOK-u.

Hečer ima 34 godine i 13 godina iskustva igranja u Evropi, a prošle sezone je za PAOK na 23 utakmice prosečno postizao 13,4 poena uz 3,1 asistenciju i 1,6 uhvaćenih lopti po meču.

Peristeri, William Hatcher agree to deal | Eurohoops https://t.co/0eKZwoBJA4

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) July 20, 2019

Amerikanac je tokom karijere je pored Partizana I PAOK-a, izmaeđu ostalih igrao i za Hapoel Galil, Šarlou i Dinamo Sasari.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peristeri angažovao bivšeg igrača Partizana

Izvor: B92, 20.Jul.2019

Iskusni američki plejmejker Vilijam Hečer nastaviže svoju karijeru u grčkom Peristeriju, javlja "Eurohoops"...Kako piše pomenuti specijalizovani košarkaški portal, 34-godišnji Vilijam Hečer posle nove epizode u PAOK–u, gde je beležio oko 13 poena prosečno, odlazi u Peristeri...Detalji ugovora...

Nastavak na B92...

CENTAR ODABRAO Dejan Musli se vraća u ACB ligu i pravi “malu SRPSKU KOLONIJU”

Izvor: 011vodič.com, 21.Jul.2019, 17:49

Foto: Timm Schamberger / EPA; Nakon završenog posla sa Tjanđinom, Dejan Musli pronašao je novi angažman i postao košarkaš Andore. Srpski centar se vraća u ACB ligu u kojoj je igrao noseći dresove Kahe Laboral, Fuenlabrade, Manrese i Unikahe. Musli će se ponovo takmičiti i u Evrokupu, treći...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.