ODLAZI IZ BOLONJE: Serđo Skariolo preuzima Real

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 14:56

ODLAZI IZ BOLONJE: Serđo Skariolo preuzima Real

Uskoro bi moglo sve da bude ozvaničeno.

Italijanski stručnjak Serđo Skariolo mogao bi uskoro da postane trener madridskog Reala.

Real Madrid je prošle godine odlučio da se rastane sa Pablom Lasom nakon što je španski trener imao zdravstvenih problema. Upražnjeno mesto popunio je njegov dugogodišnji asistent Ćus Mateo, za koga se već spekuliše da sledeće sezone neće biti glavni trener Madriđana.

Kako prenosi grčka SDNA, Serđo Skariolo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trener Virtusa iz Bolonje glavni je kandidat za mesto prvog trenera Real Madrida.

Prema njihovim saznanjima, Skariolo i Real su odavno u pregovorima i uskoro bi moglo sve da bude ozvaničeno.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRCI PRENOSE: Serđo Skariolo glavni kandidat za klupu španskog velikana!

Izvor: HotSport.rs, 08.Apr.2023

Španski stručnjak je već uveliko u pregovorimo sa Realom Kako prenose grčki mediji, trener Virtusa Bolonje, Serđo Skariolo, glavni je kandidat da preuzme Real Madrid. Španski gigant je prošle sezone raskinuo ugovor sa Pablom Lasom, koji zbog zdravstvenih problema nije mogao da nastavi da obavlja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.