OBRT U SLUČAJU ZAPALJENOG AUTOBUSA PUN SRPSKIH PUTNIKA U GRČKOJ! Javila se putnica koja tvrdi: Kriju pravu istinu, a vozač nije nikakav HEROJ! ŠOK

Izvor: Kurir, 13.Avg.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT U SLUČAJU ZAPALJENOG AUTOBUSA PUN SRPSKIH PUTNIKA U GRČKOJ! Javila se putnica koja tvrdi: Kriju pravu istinu, a vozač nije nikakav HEROJ! ŠOK

Autobus pun srpskih turista koji su se vraćao iz Grčke preko agencije "Alexandria travel" potpuno je izgoreo u noći između subote i nedelje, a internetom proširila priča posle koje je vozač ispao heroj. Međutim, pojavala se potpuno drugačija verzija celog događaja prema kojoj su putnici ovog autobusa upozoravali vozača na nepravilnosti, ali tvrde da on nije hteo da stane.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OBRT U SLUČAJU ZAPALJENOG AUTOMOBILA PUNOG SRPSKIH PUTNIKA U GRČKOJ: Javila se putnica koja tvrdi: ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA, A VOZAČ NIJE NIKAKAV HEROJ!

Izvor: RTV Pink, 13.Avg.2019

Autobus pun srpskih turista koji su se vraćao iz Grčke preko jedne turističke agencije potpuno je izgoreo u noći između subote i nedelje, a internetom proširila priča posle koje je vozač ispao heroj.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.