Novosti saznaju: Grčka će puštati Srbe u zemlju ako ispoštuju JEDAN USLOV!

Izvor: Večernje novosti, 10.Jul.2020, 18:20

"Novosti" saznaju: Grčka će puštati Srbe u zemlju ako ispoštuju JEDAN USLOV!

Kako nezvanično saznajemo Grčka će do 14. jula ponovo izdati saopštenje u kojem će dozvoliti ulazak srpskih turista u njihovu zemlju, ali pod jednim uslovom. Srpski turisti će, po svemu sudeći, ovog leta jesti sladoled pored Egejskog mora, ali samo oni koji ispune uslov koji su postavili Grci.Grčka je i za ovaj vikend pripremila "medijsku bombu"! Naime, svi stranci koji planiraju da uđu u ovu zemlju preko prelaza Promahonas moći da uđu isključivo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << negativnim Kovid-19 testom! Ovo važi za sve građane EU, pa tako ni bugarski, rumunski, nemački i ostali turisti neće moći da ulaze u ovu zemlju kao do sada.Celu vest možete pročitati na MAGAZINU NOVOSTI.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropska Unija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Grčka bi 14. jula trebalo da dozvoli dolazak naših turista, ali je pooštrila mere: Ulaz samo negativnim na koronu

Izvor: Večernje novosti, 11.Jul.2020, 08:21

Test treba da bude urađen 72 sata pre ulaska u Grčku, a ostaje da važi obavezno popunjavanje formulara GRČKA je dodatno pooštrila mere. Tako od 14. jula svi turisti će u Grčku preko prelaza Promahonas moći da uđu isključivo sa negativnim testom. Ovo su nove mere koje ova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.