Novosti: Cipras će u maju posetiti Beograd

Izvor: Studio B, 04.Apr.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: Cipras će u maju posetiti Beograd

Predsednik grčke vlade Aleksis Cipras posetiće Srbiju početkom maja na poziv premijera Aleksandra Vučića, pišu "Novosti".

Kako navodi taj list, pozivajući se na svoje izvore, dva premijera razgovarala su juče telefonom i dogovorila susret za mesec dana u našoj zemlji.

Šef diplomatije Ivica Dačić juče je na redovnoj mesečnoj konferenciji za novinare rekao da srpsko Ministarstvo spoljnih poslova >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << vodi razgovore sa grčkim Ministarstvom u sklopu priprema za susret premijera Srbije i Grčke, Aleksandra Vučića i Aleksisa Ciprasa.

Kao lider Sirize Cipras je u decembru 2014. godine posetio Srbiju i sastao se sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, ministrom Aleksandrom Vulinom i patrijarhom Irinejom, podsećaju "Novosti".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cipras u maju u Srbiji

Izvor: B92, 04.Apr.2015

Predsednik grčke vlade Aleksis Cipras posetiće Srbiju početkom maja na poziv premijera Aleksandra Vučića, pišu "Večernje novosti"...Kako navodi taj list, pozivajući se na svoje izvore, dva premijera razgovarala su juče telefonom i dogovorila susret za mesec dana u našoj zemlji...Šef diplomatije...

Nastavak na B92...

Cipras u maju dolazi u Beograd

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2015

Predsednik grčke vlade Aleksis Cipras posetiće Srbiju početkom maja na poziv premijera Aleksandra Vučića...Dva premijera razgovarala su juče telefonom i dogovorila susret za mesec dana u našoj zemlji...Šef diplomatije Ivica Dačić juče je rekao da srpsko Ministarstvo spoljnih poslova vodi razgovore...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.