Navijač PAOK-a „ukrasio“ sardelama klupu Olimpijakosa, policija ga privela

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Apr.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijač PAOK-a „ukrasio“ sardelama klupu Olimpijakosa, policija ga privela

Policija u Solunu uhapsila je jednog navijača PAOK-a pod optužbom da je rasuo nekoliko kilograma sardele na klupu Olimpijakosa, neposredno pre početka polufinalne utakmice Kupa Grčke.
(FOTO: Tviter/FootballAwaydays)
Policija je sapštila da je privela još šest navijača PAOK-a zbog sukoba koji su izazvali pre i posle utakmice između PAOK-a i Olimipijakosa.
Polufinalna utakmica između ove dve ekipe, prekidana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je u više navrata zbog svađa na terenu, dok su navijači PAOK-a na tribinama zapalili hiljade baklji, od kojih je nekolicina ubačena u teren.
Paok je u sredu pobedio Olimpijakos rezultatom 1:0, i tako se plasirao u fianle Kupa, gde će se sastati sa Panatinaikosom 26. aprila.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač PAOK sardelom na rivala

Izvor: B92, 17.Apr.2014

Policija u Solunu uhapsila je jednog navijača PAOK pod optužbom da je rasuo nekoliko kilograma sardele na klupu Olimpijakosa, pre početka duela u Kupu...Policija je sapštila da je privela još šest navijača PAOK-a zbog sukoba koji su izazvali pre i posle jučerašnje utakmice izmedju PAOK-a i Olimipijakosa...Polufinalna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.