Na Batrovcima i danas višesatna zadržavanja

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima i danas višesatna zadržavanja

Beograd -- U pravcu ka Hrvatskoj na Batrovcima i dalje su višesatna zadržavanja, dok se na Šidu čeka oko sat vremena, saopštio je Auto-moto aavez Srbije.

Prema najnovijim podacima Granične policije, putnička vozila na Horgošu čekaju oko sat vremena na izlasku iz zemlje ka Mađarskoj, dok se ka Crnoj Gori na Gostunu putnička vozila zadržavaju oko 40 minuta.

Na graničnim prelazima, prema Grčkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , u Preševu na granici sa Makedonijom i Đevđelija-Evzoni iz Makedonije prema Grčkoj, danas posle podne su zadržavanja samo koliko je to potrebno da se obave policijske formalnosti, oko 10 do 15 minuta.

Kako javlja novinar Tanjuga, kolone automobila prolaze na više traka, a na svim graničnim prelazima policija ih usmerava na one trake gde je red kraći.

Policajci iz kućica, kad uzmu pasoše, pogledaju u automobil, usklade broj putnika i pasoša, udare žig i odmah se vozi dalje, tako da granične policije Srbije, Makedonije i Grčke svoj posao rade ekspeditivno i dobro organizovano.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Višesatna zadržavanja na Batrovcima, bez gužvi prema Grčkoj

Izvor: Blic, 21.Avg.2016

Prema najnovijim podacima Granične policije, putnička vozila na Horgošu čekaju se oko sat vremena na izlasku iz zemlje ka Mađarskoj, dok se ka Crnoj Gori na Gostunu putnička vozila zadržžavaju oko 40 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije...U pravcu ka Hrvatskoj na Batrovcima i dalje su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.