NOVI POŽAR U GRČKOJ: Selu na Zakintosu vatra preti na dva fronta

Izvor: Večernje novosti, 01.Avg.2018, 02:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI POŽAR U GRČKOJ: Selu na Zakintosu vatra preti na dva fronta

U selu Kalamaki na grčkom ostrvu Zakintos izbio je požar koji se, prema rečima očevidaca, sastoji od dva vatrena fronta U selu Kalamaki na grčkom ostrvu Zakintos izbio je požar koji se, prema rečima očevidaca, sastoji od dva vatrena fronta, prenosi ANA. Grčka agencija navodi da su požar koji je izbio sinoć potpirivali jaki vetrovi.PROČITAJTE JOŠ: U požaru kod Atine stradala 91 osoba, 25 se vodi kao nestalo Na mesto požara upućen je veliki broj vatrogasaca koji imaju pomoć iz helikoptera.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Požar na Zakintosu, vatrogasci se na dva fronta bore sa plamenom

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2018

U selu Kalamaki na grčkom ostrvu Zakintos izbio je požar koji se, prema rečima očevidaca, sastoji od dva vatrena fronta...Grčka agencija ANA navodi da su požar koji je izbio potpirivali jaki vetrovi...Na mesto požara upućen je veliki broj vatrogasaca koji imaju pomoć iz helikoptera.......Autor:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.