NISU TAKO MOĆNI: Poznato devet košarkaša SAD koji će igrati na Mundobasketu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 10:58

NISU TAKO MOĆNI: Poznato devet košarkaša SAD koji će igrati na Mundobasketu

Branilac titule igraće u C grupi sa Grčkom, Novim Zelandom i Jordanom.

Košarkaš Jute Volker Kesler potvrdio je da će igrati za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje će od 25. avgusta do 10. septembra biti održano u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Kesler (21) je ove sezone prosečno postizao 9,2 poena i imao je 8,4 skokova i 2,3 blokade na 74 mečeva u NBA ligi. Košarkaš Jute je ove sezone izabran u idealni tim novajlila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA lige.

Kesler je deveti igrač iz NBA lige koji je potvrdio da će igrati za selekciju SAD na Mundobasketu. Pored Keslera za selekciju SAD će na SP igrati i Džaren Džekson (Memfis), Brendon Ingram (Nju Orleans), Entoni Edvards (Minesota), Tajris Haliburton (Indijana), Ostin Rivs (LA Lejkers), Mikal Bridžis (Bruklin), Bobi Portis (Milvoki) i Džejlen Branson (Njujork).

Američka reprezentacija će pripreme za SP početi trećeg avgusta u Las Vegasu, a do početka Mundobasketa odigraće osam prijateljskih mečeva. SAD će igrati u grupi C sa selekcijama Grčke, Novog Zelanda i Jordana.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.