Izvor: Blic, 24.Jun.2023, 16:07

NEPREGLEDNE KOLONE NA PUTU DO MORA Srbi masovno putuju u Grčku, a na graničnim prelazima ih čeka NEZAPAMĆEN KOLAPS (FOTO)

Počele su gužve na graničnim prelazima, a o tome svedoče i slike koje se šire društvenim mrežama. Turistima iz Srbije koji su krenuli ka Grčkoj savetuje da pre putovanja pogledaju kamere AMSS-a, kada se radi o najvećem graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije, Preševo - Tabanovce, te da ako je tu gužva, pređu na drugi i manji granični prelaz Prohor Pčinjski.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Gužve na prelazu Preševo, počela letnja putovanja ka Grčkoj

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2023

Prema poslednjim, zvaničnim informacijama Uprave granične policije RS, zadržavanja na graničnom prelazu Preševo-Tabanovce su:oko 35 minuta na izlasku iz Srbije. Međutim, situacija se menja iz časa u čas, tako da čekanje može biti mnogo duže (i do 90minuta)...Izlaz iz Srbije- oko 35 minuta...Ulaz...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.