NEMA dobrih vesti: Pažnja ako idete u Grčku!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA dobrih vesti: Pažnja ako idete u Grčku!

U Grčkoj će se večeras pogoršati vreme, a kišovito i olujno vreme zadržaće se do nedelje popodne, saopštila je danas Nacionalna meteorološka služba (EMY). I još jedna loša vest - snažan zemljotres na zapadu Grčke...

Foto: MONDO / Marko Čavić

Oblasti koje će najpre biti pogođene nevremenom su sever Jonskog mora, Epir i zapad Centralne Grčke, dok će se nakon ponoći vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << drastično pogoršati i u Makedoniji i severnim delovima Tesalije i Sporadskih ostrva, prenosi ANA.

Takođe, najavljeno je da će se vreme pogoršati i na severu Egejskog mora.

Istovremeno, agencije javljaju da je snažan zemljotres od 4,7 stepeni pogodio zapad Grčke, a prema prvim podacima nema povređenih, ni veće štete, prenosi AP.

Atinski geodinamički institut pokazuje da se zemljotres osetio u 18:08, 30 kilometara zapadno od grada Agrinio, na dubini od 28 kilometara. Pošto Grčka leži na aktivnom seizmičkom području i zemljotresi ovakvih magnituda su česti.

Podsećamo - Grčku je pre dva dana zahvatilo nezapamćeno nevreme, a na Halkidikiju, koji je najviše stradao, poginulo je sedmoro ljudi, a više od 120 povređeno.

Halkidiki iz vazduha: Pogledajte plaže nakon nevremenaMONDO na licu mesta! HAOS na HALKIDIKIJU, ima MRTVIHUŽAS na Halkidiju: DEVOJČICA iz SRBIJE među povređenimaAPOKALIPTIČNI SNIMCI: Ovako je bilo na HALKIDIKIJU!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.