NE PRESTAJU SKANDALI I PROVOKACIJE! Kurti traži od Grčke da prizna nezavisnost Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 19:25

NE PRESTAJU SKANDALI I PROVOKACIJE! Kurti traži od Grčke da prizna nezavisnost Kosova

Takozvani premijer lažne države Aljbin Kurti razgovarao je danas sa  šefom grčke Kancelarije za vezu na Kosovu Hrisulom Aliferi, od koje je zatražio da Grčka prizna nezavisnost Kosova.

- Premijer Kurti zahtevao je da se bilateralna saradnja proširi i da se Grčka pridruži bloku zemalja koje su priznale Kosovo. Aliferi je informisala premijera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kurtija o pozivu ministru spoljnih poslova i dijaspore Doniki Gervali da poseti Grčku. Govoreći o ekonomskim odnosima dve zemlje, naglasila je činjenicu da će sledeće nedelje biti održan treći ekonomski forum između Grčke i Kosova - navodi se u saopštenju iz kabineta premijera.

Dodaje se da je Kurti pohvalio odnose sa Grčkom i njenu posvećenost članstvu tzv. Kosova u međunarodnim organizacijama, kao u slučaju članstva u Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno ko je od Grčke tražio da prizna nezavisnost Kosova

Izvor: B92, 15.Apr.2021

Premijer Aljbin Kurti razgovarao je sa šeficom grčke Kancelarije za vezu na KiM Hrisulom Aliferi, od koje je zatražio da Grčka prizna nezavisnost tzv. Kosova...Kurti je zahtevao da se bilateralna saradnja proširi i produbi i da se Grčka pridruži bloku zemalja koje su priznale Kosovo, navodi se...

Nastavak na B92...

Kurti zatražio od Grčke da prizna nezavisnost Kosova

Izvor: Danas, 15.Apr.2021

Kosovski premijer Aljbin Kurti razgovarao je danas sa šefom grčke Kancelarije za vezu u Prištini Krisuolom Aliferi i zatražio da se njena zemlja "pridruži bloku zemalja koje su priznale Kosovo".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.