NAKON ŠTO JE ZASUTA NEGATIVNIM KOMENTARIMA, Luna Đogani svojim pratiocima ponovo uskratila ovu mogućnost! (FOTO)

Izvor: Svet, 07.Jul.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAKON ŠTO JE ZASUTA NEGATIVNIM KOMENTARIMA, Luna Đogani svojim pratiocima ponovo uskratila ovu mogućnost! (FOTO)

Luna Đogani trenutno boravi u Grčkoj, odakle redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje nekom novog egzotičnom fotografijom na kojoj je u prvom planu pretežno njena pozadina.


A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 2, 2018 at 7:47am PDT


Komentari na profilu ove bivše zadrugarke jedno vreme nisu bili mogući, jer ih je Luna isključila, a zatim se predomislila. Kada je ponovo odobrila ovu opciju, dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je veliku količinu negativnih komentara, zbog čega je opet isključila mogućnost komentarisanja njenih fotografija.
Da li će se Luna predomisliti vreme će pokazati, a ono što je sigurno jeste da za sada ova bivša ukućanka najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga” još nije spremna da čita mišljenja i stavove ljudi koji je prate na društvenim mrežama.



Podsetimo, u toku svog boravka u “Zadruzi” Luna je bila u ljubavnoj vezi sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Njihova romansa doživela je krah, a uskoro se očekuje i da pevač potpiše papire za razvod braka od svoje supruge Kristine Kockar koja je prva pobednica “Zadruge“.



SvetE-Stock.Us
The post NAKON ŠTO JE ZASUTA NEGATIVNIM KOMENTARIMA, Luna Đogani svojim pratiocima ponovo uskratila ovu mogućnost! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.