Mrkić sa Rasmusenom i kolegama iz Grčke i Egipta

Izvor: Blic, 26.Sep.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkić sa Rasmusenom i kolegama iz Grčke i Egipta

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivan Mrkić sastaće se danas, na marginama četvrtog dana zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN), sa šefom diplomatije Grčke Evangelosom Venizelosom i ministrom inostranih poslova Egipta Nabilom Fahmijem, kao i generalnim sekretarom NATO Andersom Fog Rasmusenom.

Mrkić će učestvovati i u radu okruglog stola, gde će se na visokom nivou razmatrati nuklearno razoružanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u svetu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Šef srpske diplomatije juče je u Njujorku razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejem Lavrovim, a jedna od tema bile su pripreme za posetu predsednika Rusije Vladimria Putina Srbiji.

- Radimo na tome da sve pripremimo kako treba da bi što pre usledila poseta, nadamo se pre kraja ove godine - rekao je Mrkić.

Sa ministrom spoljnih poslova Enverom Hodžajem Mrkić je razgovarao o

lokalnim izborima na Kosovu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grčka,   Nju Jork

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mrkić danas sa Rasmusenom, Rikerom...

Izvor: Akter, 26.Sep.2013

Ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić sastaće danas u Njujorku, na marginama Generalne skupštine UN, sa više zvaničnika

Nastavak na Akter...

Mrkić i Venizelos o situaciji na Balkanu

Izvor: Akter, 26.Sep.2013

U Njujorku su se danas, na marginama zasedanja Generalne skupštine UN, sastali zamenik premijera Grčke i šef diplomatija Evangelos Vanizelos i njegov srpski kolega Ivan Mrkić i tom prilikom su razmenili mišljenja o situaciji na zapadnom Balkanu, napretku u pregovrima Beograda i Prištine i pripremama...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.