Izvor: Glas javnosti, 05.Dec.2008, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćni Dule

Trener Partizana Duško Vujošević pauzu do početka meča sa Efesom iskoristio je da u pres-centru „Pionira“ zajedno sa novinarima pogleda uzbudljivu utakmicu između Panionisa i Reala, koju je dobio grčki predstavnik u poslednjim sekundama. Nije ni čudo što je šefa struke „crno-belih“ toliko zanimala ta utakmica, jer se Panionios i Real zajedno sa Partizanom bore za plasman u TOP16. Interesantno da je Vujošević u pres-centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ostao 15 minuta do početka svog meča, i odatle je direktno otišao na parket „Pionira“, gde je, kao po običaju, dobio ogromne ovacije.

Šef struke „crno-belih“ još jednom je pokazao da je veliki poznavalac košarke, jer je predvideo kako će Panionios organizovati poslednji napad, ali istovremeno nije mogao da veruje da su Madriđani tako loše postavili odbranu.

- Gotovo je! Panionios dobija ovaj meč. Ne mogu da verujem da je Real tako loše postavio odbranu u odlučujućem trenucima. Napravili su presing na strani Panioniosa, a svoj deo terena ostavili praznim, sigurno će primiti koš - komentarisao je Vujošević dok je trajao poslednji napad Grka.

Košarkaši Partizana uspeli su da pobede Efes Pilsen rezultatom 83:77, ali igrači posle meča nisu mogli da veruju da su i Armani i Panionios ostvarili trijumfe.

Evroliga, 6. kolo.

GRUPA D: Panionios - Real 68:66, Partizan - Efes Pilsen 83:77, Armani džins - CSKA 80:79

TABELA: CSKA 5-1, Real 3-3, Partizan 3-3, Panionios 3-3, Efes Pilsen 2-4, Armani džins 2-4.

- Da li je moguće da su oba naša konkurenta uspeli da pobede. Nema kukanja, najvažnije da mi do kraja ovog prve faze Evrolige pobeđujemo. Imamo kvalitet, ali to moramo da pokažemo u narednim mečevima. Biće još dosta uzbuđenja u našoj grupi - istakao je Veličković.

Sličnog mišljenja bio je i Milenko Tepić, koji, i pored toga što im poslednji rezultati ne idu u prilog, veruje da će Partizan uspeti da se plasira u TOP 16.

- Nema šta da se slavi. Ova pobeda jeste bitna ali nas čeka još mnogo važnih utakmica do plasmana u TOP 16. Istina je da nam trijumfi Panionisa i Armanija ne idu u prilog, ali i dalje sam ubeđen da sve zavisi od nas. Ako ovako budemo igrali u preostalim mečevima, nema razloga da se ne nadamo odlasku u drugu fazu Evrolige - konstatovao je Tepić.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Vidovit

Izvor: Kurir, 05.Dec.2008

Trener Partizana Duško Vujošević pauzu do početka meča sa Efesom iskoristio je da u Pres centru Pionira zajedno sa novinarima pogleda uzbudljivu utakmicu između Panioniosa i Reala, koju je dobio grčki predstavnik u poslednjim sekundama. Nije ni čudo što je šefa struke crno-belih toliko zanimala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.