Micotakis stigao u Beograd FOTO

Izvor: B92, 11.Feb.2024, 20:24

Micotakis stigao u Beograd FOTO

Beograd -- Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

''Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa i dati dodatni impuls razvoju saradnje u oblastima od zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << interesa'', napisao je Dačić na svom nalogu na mreži Instagram.

U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji sutra organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, a u uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati ''Srbija'', učesnicima će se obratiti predsednik Srbije Aleksandar Vućić i Micotakis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Ivica Dačić (FOTO)

Izvor: Blic, 11.Feb.2024

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, dočekao je premijera Grčke, Kirjakosa Micotakisa, koji je večeras doputovao u Beograd.

Nastavak na Blic...

MICOTAKIS STIGAO U BEOGRAD: Na aerodromu ga dočekao Ivica Dačić, sutra je VAŽAN dan za Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024

"Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa'', napisao je Dačić..Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Premijer Grčke doputovao u Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2024

Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u zvaničnu posetu Beogradu, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.