Makedonci hapsili narko-dilere

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonci hapsili narko-dilere

Makedonska policija zaplenila je danas na granici s Grčkom 350 kilograma marihuane namenjene za zemlje Evropske unije i uhapsili petnaest švercera.

U akciji je zaplenjeno 350 kilograma marihuane

Svih petnaest uhapšenih su državljani Makedonije, izjavila je ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankuloska. U toku je akcija hapšenja još dvojice osumnjičenih koji su uspeli da pobegnu, rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je ministarka.

 

Akcija se vodi i u skopskom selu Aračinovo, skopskom naselju Sinđelić i u drugim gradovima, saopštilo je ranije danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

Agencija Makfaks je javila da je to nastavak akcije "Dirigent" čiji će detalji biti saopšteni sutra na zajedničkoj konferenciji za novinare predstavnika makedonske i austrijske policije.

 

U akciji "Dirigent", u saradnji makedonske i austrijske policije, krajem 2010. godine razbijena je frankurtska kriminalna grupa čije su vođe osuđene u Beču i Frankfurtu na po 13 godina zatvora zbog prodaje heroina.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.