MONDO: Aleksić na korak od prelaska u PAOK

Izvor: Mondo, 10.Jun.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONDO: Aleksić na korak od prelaska u PAOK

Reprezentativac Srbije i golman subotičkog Spartaka nalazi se blizu transfera u grčki PAOK.

Branimir Aleksić (22) je celu karijeru proveo u Spartak Zlatibor vodi. Debitovao je za "golubove" 2008, kao 18-godišnjak, a u međuvremenu je postao i reprezentativac Srbije.

U selekciji igrača do 21 godine bio je standardan čuvar mreže, dok je u A timu branio samo prvo poluvreme prijateljske utakmice sa Švedskom, ali je redovan na spiskovima selektora Siniše Mihajlovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Dobre odbrane preporučile su mladog golmana inostranim klubovima, a najkonkretniji je PAOK iz Soluna, saznaje MONDO.

Zvaničan zahtev za transfer već je stigao u Spartak, pregovori se nalaze u završnoj fazi, pa bi Aleksić uskoro mogao da postane novi igrač crno-belih.


PAOK je minulu sezonu završio kao drugi u prvenstvu Grčke, a kroz plej-of je obezbedio učešće u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ukoliko Aleksić napusti Suboticu, za mesto među stativama konkurisaće Nikola Stijaković i Milan Jovanić.

Inače, Spartak je pre nekoliko dana produžio ugovor sa kapitenom Milanom Torbicom.

(J. T. - MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Aleksić brani PAOK u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jun.2013, 14:13

Golman Branimir Aleksić napustiće Spartak Zlatibor vode i najverovatnije pojačati PAOK. Aleksić ima 22 godine, 89 puta je stajao na gol kluba iz Subotice, dok je za mladu reprezentaciju Srbije branio na 15 mečeva.   „Aleksić je blizu PAOK-a. Oba kluba intenzivno pregovaraju i blizu su dogovora“,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.