MOMAK IZ SRBIJE SE UDAVIO U OLIMPIK BIČU: Samo dan ranije sa plaže su se povukli svi spasioci

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOMAK IZ SRBIJE SE UDAVIO U OLIMPIK BIČU: Samo dan ranije sa plaže su se povukli svi spasioci

Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj. Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić.Inače, plaža na kojoj se nesrećni momak kupao nije imala spasioce, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koji su se samo dan ranije povukli s plaže, a koji bi mu verovatno i spasli život, pišu grčki mediji.Naime, poslednjih dana plaže u okolini Katerine ostale su bez spasilaca zbog finansijskih problema između spasilačke službe i opštine.Samo dan pre ove tragedije "Lajfgard patrola" objavila je da će privremeno obustaviti službu na obali opštine Katerini, optužujući nadležne u opštini da nisu ispunili finansijske obaveze.Međutim, kako kažu u opštini, krivica nije bila njihova, već je problem nastao što Ministarstvo unutrašnjih poslova nije na vreme poslalo sredstva. Navode da će problem biti rešen u narednih nekoliko dana i da će sve biti plaćeno.Kako kažu, Vlada je zahtevala povećanje broja spasilačkih kućica i duže radno vreme, što bi koštalo dodatnih 300.000 evra.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U OLIMPIK BIČU Mladić iz Srbije udavio se pored SPASILAČKE KULE u kojoj nije bilo nikoga

Izvor: Blic, 24.Avg.2019

Na plaži na Olimpik biču nadomak mesta Paralija u Grčkoj, juče se udavio mladić (19), inače državljanin Srbije.

Nastavak na Blic...

OVO JE MLADIĆ IZ SRBIJE KOJI SE UDAVIO NA PLAŽI OLIMPIK BIČ: Stefan (19) je u petak trebalo da krene sa sestrom kući! Neutešni roditelji čim su čuli tragičnu vest otputovali u Grčku

Izvor: RTV Pink, 24.Avg.2019

Stefan P. (19) iz sela Pečanica kod Požarevca utopio se na plaži Olimpik Bič, nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.