Lučić zbog povrede nije otputovao u Atinu!

Izvor: B92, 15.Avg.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić zbog povrede nije otputovao u Atinu!

Košarkaška reprezentacija Srbije otputovala je u Grčku na Akropolis Kup bez Vladimira Lučića koji se povredio protiv Litvanije.

Nekadašnji kapiten Partizana dobio je udarac u butinu tokom utakmice protiv Litvanije u "Štark areni", zatim je išao sa ekipom u Kaunas, ali je ceo meč presedeo na klupi.

Pošto još uvek oseća bol, odlučeno je da ovog puta ostane u Beogradu i redovno ide na terapije kako bi bio spreman za put u Kinu, gde će "Orlovi" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obaviti završne pripreme za Mundobasket, uključujući nastup na jakom turniru u Šenjangu.

Jović, Micić, Bogdanović, Gudurić, Milosavljević, Simonović, Bjelica, Birčević, Raduljica, Jokić, Milutinov i Marjanović su igrači koji su na raspolaganju selektoru Đorđeviću, pošto se prošle sedmice povredio plejmejker Miloš Teodosić.

Reprezentacija Srbije je neporažena u pripremnom periodu. Finska je pobeđena rezultatom 95:75, a Litvanija sa 72:68 i 95:91 u Beogradu i Kaunasu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lučić ostaje na terapijama u Beogradu

Izvor: Danas, 15.Avg.2019

Košarkaška reprezenentacija Srbije otputovala je danas u Grčku na Akropolis kup, bez povređenog Vladimira Lučića, koji je ostao na terapijama u Beogradu. Članak Lučić ostaje na terapijama u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.