Letujte u Grčkoj za samo 187 evra

Izvor: Blic, 14.Apr.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Grčkoj za samo 187 evra

Za one koji se još nisu odlučili gde da provedu godišnji odmor, portal Superodmor.rs pripremio je idealnu ponudu. U grčkom letovalištu Haniotiju, uživaćete u peščanim plažama i to po ceni koja je snižena za 187 evra po osobi.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u vili "Odiseas" , a u cenu je uračunato deset noćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i autobuski prevoz, a polazak je planiran za 24. jun.

Hanioti je malo i živopisno mesto na Halkidikiju, na prvom prstu, Kasandri. Karakterišu ga predivne peščane plaže, okružene bujnom mediteranskom vegetacijom. Voda je blistavo čista i topla. Pored prelepe plaže, šetališta pored mora, glavnog trga kao centra zbivanja, tu su i brojne taverne, restorani, picerije, kafići i diskoteke koje obećavaju odličan noćni provod.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.