Letujte u Grčkoj za samo 119 evra

Izvor: Blic, 14.Mar.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letujte u Grčkoj za samo 119 evra

Ako niste pri parama, a željni ste odmora na moru, iskoristite neverovatnu ponudu portala "Superodmor.rs" - 10 noćenja u Asprovalti u Grčkoj za samo 119 evra. Polazak je 1. avgusta.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u vili koja se nalazi u centralnom delu mesta Ofrynio beach (koje je udaljeno 26 kilometara od Asprovalte), na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 100 metara od plaže.

Asprovalta je letovalište na severu Grčke i nalazi se na obalama Egejskog mora, u Strumskom ili Orfanskom zalivu, u oblasti Tesaloniki. Nalazi se na oko 80 km od Soluna, 8 km od Stavrosa.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Specijalna ponuda: Baltička tura za Uskrs i Prvi maj

Izvor: Blic, 15.Mar.2015, 08:49

Ako do sada niste proputovali Baltičke zemlje i upoznali njihove znamenitosti, portal Superodmor.rs vam nudi neverovatnu Baltičku turu po sniženoj ceni od 399 evra po osobi...Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Aranžman obuhvata osam...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.