Lepa Grkinja nova Bond devojka

Izvor: Blic, 07.Apr.2012, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Grkinja nova Bond devojka

Grčka glumica i model Tonija Sotiropulu igraće novu Bond devojku u filmu "Skyfall" Sema Mendesa.

- Dragi prijatelji, zvanično izjavljujem da sam dobila ulogu u novom Džejmsu Bondu! Hvala vam svima na ljubavi i podršci. Ovo je zvanično najsrećniji dan u mom životu - napisala je lepa Grkinja na svom "Fejsbuk" profilu.

Tonija Sotiropulu je malo poznata glumica čija je najveća uloga do sada bila u horor filmu "Berberian Sound Studio", koji će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u bioskopima pojaviti naredne godine.

Ona je srećna što su joj konačno pružili priliku da pokaže svoj talenat.

- Nisam ovo očekivala i hvala producentima što su odlučili da to budem baš ja - izjavila je Tonija.

Povezane vesti: Bojana snima sa zvezdom „Prave krvi“ Kejt Blanšet: Volela bih da igram negativca u Bondu Ejmi Vajnhaus se nije svidelo da peva u Bondu Srpkinja svira u novom Bondu Dženifer Garner glumiće u filmu “Čudni život Timotija Grina”
Pogledaj vesti o: Grčka,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.