Lepa Brena i Saša Popović od vlasnikaFoksa dobili ponudu od 15 miliona evra!

Izvor: Svet plus, 04.Avg.2010, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena i Saša Popović od vlasnika"Foksa" dobili ponudu od 15 miliona evra!

Bogati grčki biznismen, vlasnik bdquo;Foksa ldquo; Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije bdquo;Grand produkcije ldquo; koje su se do sada emitovale na bdquo;Pinku ldquo;. Danima su trajali pregovori Željka Mitrovića i Saše Popovića oko ostanka na bdquo;Pinku ldquo;, a kada su pregovori propali, Popović je prihvatio ponudu koja se ne odbija - petnaest miliona evra za tri sezone. Grčki vlasnici imaju jaku želju da naprave od nove bdquo;Foks televizije ldquo; najgledaniju televiziju u Srbiji, te su stoga odlučili da daju neverovatnu ponudu bdquo;Grand produkciji ldquo;, da otkaže vernost ružičastoj televiziji.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Medijsko-estradno nadmudrivanje "Pinka" i "Granda"

Izvor: Svet, 04.Avg.2010

U poslednja 24 časa svi bruje o prekidu saradnje "Pinka" i "Granda". Grčki vlasnici imaju jaku želju da naprave od nove "Foks televizije" najgledaniju televiziju u Srbiji, te su stoga odlučili da daju neverovatnu ponudu "Grand produkciji", da otkaže vernost ružičastoj televiziji. Čelni ljudi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.