Izvor: Blic, 25.Jan.2023, 00:55

Lajčak sa izaslanicom Grčke za Zapadni Balkan, glavna tema sastanka - normalizacija odnosa Beograda i Prištine

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je večeras da je sa specijalnom izaslanicom Grčke za Zapadni Balkan Sofijom Gramatom razgovarao o naporima EU na postizanju napretka u normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine i važnoj ulozi koju Grčka ima u tom regionu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Miroslav Lajčak u „diplomatkoj ofanzivi“: Izvestio predstavnike zemalja koje ne priznaju Kosovo o dijalogu

Izvor: Danas, 25.Jan.2023

Nakon što je Srbiji, odnosno njenom predsedniku Aleksandru Vučiću, predstavljen francusko-nemački plan, koji je podržalo pet zemalja članica EU koje ne priznaju nezavisnost Kosova, specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak se proteklih dana sastao sa predstavnicima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.