LUDI TIKET (-), petak , 1.296.000. dinara: Levandovski je dao sve od sebe, ali…

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET (-), petak , 1.296.000. dinara: Levandovski je dao sve od sebe, ali…

Poljski napadač dao je dva gola, ali nažalost, ni to nije vredelo…

Naš igrač iz Beograda odlučio se za četiri para koje je odabrao  sa kvalifikacionih mečeva  EP i SP. Odigrao je tri igre i bio sasvim blizu fantastičnog dobitka.

Odigrao je tm1 3+ (domaćin će postići tri ili više golova na utakmici) na susretu između Severne Irske i  Grčke. I pogodio. Irci su postigli jedan gol na poluvremenu i dva u nastavku utakmice za konačnih 3:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Dvojku je namenio za meč koji je odigran u okviru kvalifikacija za SP. Bolivija je poražena od Urugvaja (0:2), a odluka o pobedniku rešena je u 10, odnosno 69. minutu.

Odlučio se i za kmb X-2&2-4  (na poluvremenu će biti nerešeno i na kraju pobeđuju gosti, a ukupno će biti postignuto od dva do četiri gola). Igra je prošla na utakmici Albanija – Srbija 0:2 (0:0), svi znamo kako - golovima Kolarova i Ljajića u nadoknadi vremena.

Nažalost, ne i na meču Škotska – Poljska 2:2 (1:1). Nije vredelo što je Robert Levandovski dao dva za Poljaka u trećem i izjednačujući u 94, jednostavno nije se moglo više…

Uplata od 200 dinara i ukupan koeficijent 6.480 našem igraču mogli su da donesu 1.296.000 dinara.

Naš kladilac moraće ipak da se uteši benefitom „Naplati promašaj“ koji mu uplaćeni iznos množi sa pet, tako da je na kraju ipak zaradio 1.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

LUDI TIKET, petak ,129.304 dinara: Mladost i iskustvo - dobitni spoj…

Izvor: MozzartSport.com, 09.Okt.2015

Pet reprezentacija mlađe kategorije i pet seniorskih plus jedna prava igra…..Bez puno filozofije. Naš kladilac iz Beograda odlučio se za igru golova i odigrao je na deset parova. Odabrao je mečeve sa kvalifikacija za EP. Pet parova činile su mlade reprezentacije (do 21 godine), a ostalo su bile...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.