Kupite Diablo 3 u ComputerLand-u, osvojite letovanje, Xbox 360, PS3...

Izvor: GameInfusion.net, 15.Maj.2012, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupite Diablo 3 u ComputerLand-u, osvojite letovanje, Xbox 360, PS3...

Ako planirate da pazarite Diablo 3 u shopovima ComputerLanda i prodavnicama u zemlji označenim kao Official Diablo Store, u periodu od 15.5. do 30.6, dobićete specijalnu nalepnicu sa online kodom koji vam omogućava učešće u nagradnoj igri.
 
ComputerLand je za najsrećnije i najbrže pripremio brojne vredne nagrade. Među njima je letovanje u Grčkoj za 2 osobe kao i konzole Xbox 360 i Playstation 3!
 
Sve što trebate da uradite >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net << je da posetite diablo.rs i da popunite odgovarajući formular gde ćete upisati vaše podatke i kod koji ste dobili na nalepnici.
 
Spisak Diablo 3 nagrada:I nagrada: Prva osoba koja se javi sa kodom za Diablo 3 dobija:
Letovanje u Grčkoj za 2 osobe
II nagrada: XBOX360 Slim 250GB konzola
III nagrada: -  PlayStation3 Slim 320GB konzola
 
Ostale nagrade:
Logitech G110 tastatura – 5kom.
Logitech G500 miš – 5kom.
Logitech G330 slušalice – 5kom.
Steelseries podloge – 10kom.
Diablo III majica  – 20kom.
 
Sve što bi trebali da znate o Diablo 3
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.