Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2023, 09:41

Kopernikus: U požar u Evrosu na severu Grčke izgorelo 808 kvadratnih kilometara

Požar u Evrosu na severu Grčke je najveći požar u zemljama EU u poslednjih nekoliko decenija, a izgorelo je 808,7 kvadratnih kilometara, saopštila je evropska Agencija za upravljanje vanrednim situacijama Kopernikus. Požar u Evrosu uništio je najmanje 808,7 kvadratnih kilometara, što je površina veća od Njujorka koji zauzima 778,2 kvadratna kilometra i to je najveći požar u EU od 2000. godine, prema podacima Kopernikusa.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U požar u Evrosu izgorelo 808 kvadratnih kilometara FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 30.Avg.2023

Požar u Evrosu na severu Grčke je najveći požar u zemljama Evropske unije u poslednjih nekoliko decenija, izgorelo je 808,7 kvadratnih kilometara...Požar u Evrosu uništio je najmanje 808,7 kvadratnih kilometara, što je površina veća od Njujorka koji zauzima 778,2 kvadratna kilometra i to je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.