Kongres mađioničara Balkana u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2011, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kongres mađioničara Balkana u Beogradu

BEOGRAD -

Beograd će danas i sutra biti domaćin 8. Kongresa mađioničara Balkana, na kojem će se nadmetati više od 50 čarobnjaka iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Grčke, Slovenije, Turske, Hrvatske i Srbije.

Oni će se takmičiti u manipulaciji, opštoj magiji, komičnoj magiji, mikromagiji, kartomagiji, iluziji, a žiri će, prilikom donošenja odluke, bodovati tehniku, inovacije, opšti utisak, magijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << atmosferu, izbor muzike, originalnosti...

Kao gosti će, kako je najavljeno, na kongresu nastupati mađioničari iz Japana, Mađarske i Poljske, a pored takmičarskog dela, biće organizovani i seminari na kojima će biti predstavljeni novi trikovi.

Mađioničari, ali i oni koji to pokušavaju da postanu, na kongresu će moći da kupe i rekvizite, uz koje "ide" i uputstvo za izvođenje trika. Cene najjednostavnijih uređaja kreću se između 20 i 50 evra.

Beograđani i gosti prestonice će u nedelju moći da uživaju u trikovima dokazanih poznatih mađioničara, kao i pobednika kongresa, koji će biti održan u Dečjem kulturnom centru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.