Ko je Mateo Garsija? Grčki novinar naveo sve prednosti i mane! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je Mateo Garsija? Grčki novinar naveo sve prednosti i mane! (video)

Mateo Garsija je mladi argentinski fudbaler o kojem ne znamo previše.

Fudbaler koji je nadomak potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom jeste Mateo Garsija, 23-godišnji argentinski levokrilni igrač koji je prošle sezone igrao za Aris u Grčkoj za koji je postigao deset golova.

Svojim igrama se preporučio mnogim klubovima, Olimpijakos je zagrizao, kao i Crvena zvezda, a u Las Palmasu zadovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trljaju dlanove.

Dva miliona evra je Crvena zvezda spremna da plati što su na Kanarskim ostrvima prihvatili, ostalo je samo da se utanače detalji ugovora, a mi smo se raspitali kod našeg kolege u Grčkoj koji prati Aris kakav je fudbaler Mateo Garsija i želeli smo da čujemo sve njegove vrline i mane.

Nikos Papadopulos koji je blizak Arisu nam je istakao da se radi o velikom potencijalu koji ima svojih uspona i padova, ali da se to treba pripisati njegovoj mladosti.

"On je veoma dobar dribler, dajte mu samo prostor. Recimo da mu je mana realizacija 1 na 1, ali imajte u vidu da je veoma koristan u odbrani.







Nebrojano puta je prošle godine krao lopte kada se vraćao nazad. Uglavnom, njegovi problemi su što je igrao u serijama, imao je uspone i padove. Bila je to godina sa najviše utakmica u njegovoj karijeri", rekao nam je Nikos.

Dodao je još da mu je potrebno taktičke discipline što će sigurno dobiti sa Vladanom Milojevićem.

Čekamo da se formalnosti završe i očekujemo Garsiju u dresu Crvene zvezde možda već danas.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.