Zvezda i Garsija - Ovo su detalji ponuđenog ugovora!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda i Garsija - Ovo su detalji ponuđenog ugovora!

I dalje je prilično neizvesno hoće li Garsija obući dres Crvene zvezde.

Kao što smo vam pisali pre par dana, Crvena zvezda je ponudila oko dva miliona evra za Matea Garsiju, argentinskog krilnog igrača koji je član Las Palmasa i koji je prošle godine igrao za Aris u Grčkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << .

Pominjalo se i da je Zvezda daleko od potpisa jer je ovaj fudbaler na meti Olimpijakosa koji mu godišnje nudi 650 hiljada evra, a može li srpski klub da parira?

Izgleda da može.

Garsija je u Beogradu gde pregovara sa aktuelnim šampionom Srbije, a navodno mu je ponuđen četvorogodišnji ugovor.

Prema informacijama "Žurnala", Garsija bi mogao da primi u prvoj godini pola miliona evra, a kasnije bi ta cifra išla na gore.

Već danas se očekuje ishod svega, navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju novo pojačanje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Mateo Garsija? Grčki novinar naveo sve prednosti i mane! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

Mateo Garsija je mladi argentinski fudbaler o kojem ne znamo previše...Fudbaler koji je nadomak potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom jeste Mateo Garsija, 23-godišnji argentinski levokrilni igrač koji je prošle sezone igrao za Aris u Grčkoj za koji je postigao deset golova...Svojim igrama se preporučio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.