Ključa u Grčkoj: Ivić dobro, iz Panatinaikosa kažu da se folirao?!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ključa u Grčkoj: Ivić dobro, iz Panatinaikosa kažu da se folirao?!

Spremaju se draksonske kazne, predsednik Zelenih najavljuje ostavku...

Još jedan od skandala u seriji onih koji potresaju grčki fudbal bacio je sinoć veliku senku na tamošnje prvenstvo. Idiot iz redova navijača Panatinaikosa pogodio je sinoć limenkom piva u glavu trenera PAOK-a Vladimira Ivića i izazavao prekid meča.

Potez koji će skupo koštati atinske Zelene koji ne samo što će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izgubiti prekinuti meč službenim rezultatom od 3:0, već će im biti oduzeta još tri boda kao kazna. Takođe, zbog izgreda neodgovornog navijača, Panatinaikos će naredni šampionat početi sa dva boda manje, što se u Atini ocenjuje kao katastrofa.

Veliki incident će takođe biti povod za velike promene u upravi Panatinaikosa. Posle sinoćnog incidenta predsednik Manos Mavrokukulakis najavio je da će pronaći naslednika, prodati mu klub i definitivno napustiti PAO na kraju sezone. Klub je, inače, pokrenuo akciju da se utvrdi indetitet navijača koji je pogodio Ivića konzervom u glavu i da mu se zabrani doživotno ulazak na stadion, a u tu svrhu intenzivno se pregledaju video snimci.

Opet, i među čelnicima Panatinaikosa ima onih koji opravdavaju huliganski pir, kao što je potpredsednik Vasilis Konstantinu, koji kaže da se Ivić folirao.

“Mislim da se Ivić pretvarao. Nije to izgledalo tako strašno kao što neki pokušavaju da predstave”, izjavio je bez trunke srama istaknuto čelnik PAO-a.

A ozbiljno je. Vladimir Ivić se zbog povreda nije vratio sinoć sa igračima u Solun već je noć proveo u atinskoj bolnici. Prema informacijama iz Grčke, srpski trener se bolje oseća i tokom današnjeg dana biće pušten na kućno lečenje.

PAOK se obratio na svom sajtu zvaničnim saopštenjem u kojem je podsetio da su njegovi rezervni igrači, ali i pomoćni sudija, tokom celog meča bili izloženi pljuvanjima i rafalima predmetima sa tribina, uz napomenu da takvo ponašanje ne priliči klubu renomea Panatinaikosa. Takođe, solunski crno-beli optužuju atinske Zelene i da podstiču nasilje svojih navijača.

(FOTO: FK PAOK)
Pogledaj vesti o: Grčka,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.