Kladionice: Grci će zaokružiti Da

Izvor: B92, 01.Jul.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kladionice: Grci će zaokružiti "Da"

Iako je ishod referenduma 5. jula u Grčkoj neizvestan, kladionice su ocenile da će Grci glasati za predlog sporazuma države i kreditora.

Mnoge onlajn kladionice su prestale da primaju opklade da će Grci prihvatiti sporazum jer je takvih opklada velika većina, iako premijer Aleksis Cipras poziva narod da na referendumu odbije predlog kreditora - >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropske unije, Međunarodnog monetarnog fonda i Evropske centralne banke.

Predstavnik kladionice Padi Pauer, glavne u Irskoj, izjavio je da se 85 odsto klijenata kladilo na grčko "Da" na referendumu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kladionice ukazuju da će Grci prihvatiti predlog kreditora

Izvor: Blic, 01.Jul.2015

Iako je ishod referenduma 5. jula u Grčkoj neizvestan, kladionice su ocenile danas da će Grci glasati za predlog sporazuma države i kreditora od kojeg zavise odnosi Grčke i Evropske unije...Mnoge onlajn kladionice su prestale da primaju opklade da će Grci prihvatiti sporazum jer je takvih opklada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.