Katarina Šišmanović pokazala zgodno telo u bikiniju

Izvor: Story, 22.Jul.2015, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Šišmanović pokazala zgodno telo u bikiniju

Najnovijim fotografijama koje je podelila fanovima na društvenim mrežama, Katarina Šišmanović još jednom je dokazala zašto važi za jednu on naših najzgodnijih voditeljki

Katarina Šišmanović, foto: Instagram

Naime, Katarina trenutno uživa u odmoru na grčkom poluostrvu Halkidiki, a svoje brojne fanove na društvenim mrežama rešila je da obraduje fotografijama na kojima pozira u bikiniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<

Fotografije nikoga nisu ostavile ravnodušnim, pa su ubrzo počeli da pristižu brojni komentari oduševljenih fanova koji su hvalili Katarinin izgled.

Inače, poznata kao javna ličnost koja se ne libi da pokaže svoje prirodno izdanje, Katarina je nedavno svoje fanove obradovala i fotografijom na kojoj pozira bez trunke šminke, još jednom pokazavši zašto važi za jednu od naših najlepših voditeljki.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.