Kapiten Juventusa operisan u Austriji

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapiten Juventusa operisan u Austriji

Juventus će ove sezone, odnosno veći deo nje, da bude lišen usluga Đorđa Kjelinija. Kapiten “stare” dame pokidao je ligamente kolena, zbog čega je morao na operaciju. Hirurški zahvat obavljen je u utorak, u Austriji.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,15 na pobedu Finske protiv Grčke u kvalifikacijama za EURO 2020.
Kjelini je povredio desno koleno u petak, na treningu, pa je morao da propusti meč >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protiv Napolija.
Operacija je izvršena u utorak, a u saopštenju Juventusa navodi se da će iskusni fudbaler (35) da odsustvuje oko šest meseci. To bi značilo da će kapiten da se vrati na teren pred kraj sezone.
Inače, Kjelini je bio tvorac pobede u prvom meču u ovoj sezoni, pošto je postigao jedini pogodak protiv Parme.

The post Kapiten Juventusa operisan u Austriji appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK Aktuelni osvajač kristalnog globusa Svetskog kupa završio karijeru!

Izvor: 011vodič.com, 04.Sep.2019

Jedan od najboljih skijaša svih vremena Austrijanac Marsel Hiršer saopštio je da završava karijeru. On je kao razlog povlačenja naveo želju da se više posveti porodici.. Kladionica MaxBet nudi kvotu 6,90 na pobedu Rumunije protiv Španije u kvalifikacijama za EURO 2020.. – Postoji mnogo razloga...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.