Kao znak zahvalnosti, besplatan boravak za vatrogasce i njihove porodice u regiji Volvi

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Okt.2021, 12:08

Kao znak zahvalnosti, besplatan boravak za vatrogasce i njihove porodice u regiji Volvi

Vatrogasci koji su gasili požar u Grčkoj moći će sa svojim porodicama besplatno da borave naredne godine u gradovima regije Volvi (Stavros, Asprovalta, Vrasna) sa kojom Grad Niš i Nišavski okrug poslednje tri godine imaju odličnu saradnju.

Regija Volvi poslala je Gradu Nišu i gradonačelnici Dragani Sotirovski zvaničan zahtev da vatrogasci i njihove porodice besplatno borave u njihovim primorskim letovalištima..

Gradonačelnica Niša zahvalila >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je grčkoj braći na njihovom plemenitom gestu kojim izražavaju zahvalnost našim vatrogascima koji su učestvovali u gašenju požara u njihovoj zemlji.

Ona je informaciju o pozivu prosledila Sektoru za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.