Kako se Letonci spremaju za Srbiju? Meditacija, pa šutevi sa pola terena (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2017, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se Letonci spremaju za Srbiju? Meditacija, pa šutevi sa pola terena (VIDEO)

Zanimljivosti iz Ulker Sport Arene

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Istanbula)

Bitka za evropski tron počela je laganim pobedama Nemačke, Grčke i Slovenije, a ljubitelji košarke u Srbiji nestrpljivo čekaju petak, kada će Orlovi izaći na crtu Letoniji (RTS, 16.00 - srednjeevropsko vreme).

Letoniju kritičari >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vide kao „nagaznu minu“ na ovogodišnjem Evrobasketu, a Srbiji raspored nije bio nimalo naklonjen, pošto će u prva tri kola imati najteže zadatke (Letonija, pa Rusija i Turska). A kako se Letonija sprema za meč sa Srbijom?

KVOTE ZA MEČ SRBIJA - LETONIJA

Mada je veći deo treninga u Ulker Sport Areni odrađen iza zavesa, kako i nalaže Fibin pravilnik, medijima je bilo dozvoljeno da pogledaju završnih deset minuta.

A tamo - višeminutna meditacija u potpunoj tišini, zatim i završnica gde su svi igrači u timu morali da šutiraju sa pola terena.

Koliko je Bagackis zaista želeo mir čak i kada su gosti bili kraj aut linije govori i da su njegovi pomoćnici konstantno kružili oko terena i zahtevali od novinara da budu apsolutno mirni i tihi.

Kada je meditacija završena usledilo je malo takmičenje, gde je od dvanaest šutera precizan bio samo prekaljeni Kristaps Janičenoks.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.